Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Viimeksi päivitetty: 25.2.2018

Rekisterin nimi

Unrealer Oy:n ja unrealer.com -verkkopalveluiden rekisteri.

Rekisterin pitäjä

Unrealer Oy
Kaisaniemenkatu 4
00100 Helsinki

Evästeiden käyttö sivustolla

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käytettävyyttä ja käyttäjän saamaa hyötyä sivulta. Evästeitä käytetään pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin: käyttäjän toimien ja käynnin kulun tai pituuden seuraaminen verkkosivulla (anonymisoitua analytiikkaa varten) ja SmartGallery -palvelun sisäänkirjautumiseen. Voit halutessasi kytkeä evästeet pois päältä selaimesi asetuksista. Jatkamalla sivuston käyttöä katsomme hyväksyneesi evästeiden käytön.

Rekisterin pitämisen peruste

Unrealer Oy:n verkkopalveluiden käyttäjän suostumuksella tapahtuva Unrealer Oy:n yritysasiakkaiden henkilötietojen käsittely. Yhteystietoja kerätään käyttäjän täyttäessä yhteydenottolomaketta verkkopalvelussa, jonka yhteydessä käyttäjälle kerrotaan tietojen käyttötarkoitus: yhteydenotto Unrealer Oy:n palveluista, joista käyttäjä ilmaisi kiinnostuksensa yhteydenotossa.

Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja käytetään vain ja ainoastaan yhteydenottoon Unrealer Oy:n palveluista. Henkilötietoja ei koskaan jaeta kolmannelle osapuolelle.

Rekisterin tietosisältö

Palvelussa käsitellään käyttäjän henkilö- ja yhteystietoja (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä Unrealer Oy:n omissa rekistereissä henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystietoja kerätään käyttäjän täyttäessä yhteydenottolomaketta verkkopalvelussa, jonka yhteydessä käyttäjälle kerrotaan tietojen käyttötarkoitus: yhteydenotto Unrealer Oy:n palveluista, joista käyttäjä ilmaisi kiinnostuksensa yhteydenotossa.

Tietojen käyttäminen asiakasviestinnässä

Tietoja käytetään vain yhteydenottoon Unrealer Oy:n palveluista, joista käyttäjä ilmaisi kiinnostuksensa yhteydenotossa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot kerätään palvelun tietokantoihin, jotka ovat alan standardien mukaisilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja tietojen käsittelyä hoitavat palvelimet sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Unrealer Oy
Kaisaniemenkatu 4
00100 Helsinki