3D-tilaesittelyt

Vuonna 2015 tuli videokuvaus. Vuosi 2016 tullaan muistamaan 3D:n läpimurtona.

Hämmästytä asiakkaasi! Tuotamme mullistavalla uudella teknologialla 3D-tilaesittelyt, jotka mahdollistavat käyttäjille vapaan liikkumisen tiloissa netin välityksellä.

Olimme vuonna 2014 edelläkävijä ja toimme mullistavat 3D-tilaesittelyt Suomen ja Euroopan markkinoille. Sittemmin 3D-tilaesittelyt ovat tehneet läpimurron kiinteistöjen markkinoinnissa ympäri maailmaa. Asiakkaat ovat ottaneet uuden teknologian innolla vastaan ja jaksavat yhä hämmästyä sen monipuolisista ominaisuuksista ja kustannustehokkuudesta. 3D-tilaesittely toimii sekä tietokoneella että mobiilisti ja sen saa liitettyä mille tahansa web-sivulle.

Ensimmäisenä Suomessa! Nyt 3D-tilaesittelyt katsottavissa myös VR-laseilla.


Miksi valita 3D-tilaesittely?

Sitouta asiakkaasi

3D -tilaesittely on helppo jakaa tietokoneille ja mobiililaitteille eri sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Tämä mahdollistaa asiakkaasi vierailun kohteessasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Helpota ostopäätöstä

3D -tilaesittely mahdollistaa asiakkaan "käynnin" kohteessa jo ennen varsinaista näyttöä. Tällöin hänellä on selkeämpi kuva kohteen mittasuhteista ja tunnelmasta, jolloin varsinainen ostopäätös voi syntyä jo ennen kohteessa vierailua.

Säästä aikaasi

Kuvausprosessi ja materiaalin toimitus on nopeaa, eikä sinun tarvitse olla kuvaushetkellä kohteessa. Julkaisun jälkeen materiaali on asiakkaan nähtävillä vuorokaudenajasta riippumatta. Näin säästät sekä omaa että asiakkaasi aikaa.


Esimerkkejä laadustamme

Omakotitalo

Näytä projekti

Juhlatila

Näytä projekti

Toimisto

Näytä projekti

Tapahtumatila

Näytä projekti

Liiketila

Näytä projekti

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä jo saman arkipäivän aikana.

Antamiasi henkilötietoja käytetään vain yhteydenottoon Unrealer Oy:n palveluista, joista halusit lisätietoja. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Lisätietoja: Rekisteriseloste