Virtuaalitodellisuus

Viemme kohteesi virtuaalitodellisuuteen riippumatta onko kohdetta olemassa vai ei.

Virtuaalitodellisuus on kätesi ulottuvilla! Tuotamme kiinteistöjen VR-ratkaisut uskomattomalla kustannus- ja laatutasolla.

Olemme aina pysyneet uusien teknologioiden aallonharjalla eikä virtuaalitodellisuus tee poikkeusta. Pystymme tuottamaan valokuvantarkat VR-ympäristöt niin uudiskohteisiin, remontoitaviin kokonaisuuksiin kuin olemassa oleviinkin tiloihin. Meille ei ole väliä onko kyseessä asunto, toimisto tai mikä tahansa rakennus. Mielestämme virtuaalitodellisuus ei myöskään tarkoita kalliita ja pitkiä pilot-projekteja. Me pystymme tuomaan virtuaalitodellisuuden jokaisen käden ulottuville ja samalla tarjoamaan markkinoiden parhaan laadun. Meidän kanssa pääset vauhtiin jo heti tänään!


Mitä voimme tehdä?

Uudiskohteen VR

Pystymme viemään uudiskohteesi virtuaalitodellisuuteen laatu- ja kustannustasolla, johon muut eivät kykene. Ratkaisumme toimii samalla myös kaikilla päätelaitteilla, joten saat 360-ratkaisun myös mobiili- ja tietokonekäyttäjille!

Katso esimerkki

Valmiin kohteen VR

3D-tilaesittelyt konvertoituvat suoraan myös virtuaalitodellisuuteen. Parhaimmillaan käytössäsi on valokuvantarkka VR-ympäristö jo muutaman tunnin kuluttua kuvauksesta!

Katso esimerkki

VR messuille tai toimistolle?

Haluatko hämmästyttää VR-ratkaisulla messuilla? Tarvitsetko toimistollesi VR-showroomin? Mitä tahansa haluatkin tehdä, me osaamme suunnitella kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeisiin!

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä jo saman arkipäivän aikana.