Virtuaalitodellisuus

Viemme kohteesi virtuaalitodellisuuteen riippumatta onko kohdetta olemassa vai ei.

Virtuaalitodellisuus on kätesi ulottuvilla! Tuotamme kiinteistöjen VR-ratkaisut uskomattomalla kustannus- ja laatutasolla.

Olemme aina pysyneet uusien teknologioiden aallonharjalla eikä virtuaalitodellisuus tee poikkeusta. Pystymme tuottamaan valokuvantarkat VR-ympäristöt niin uudiskohteisiin, remontoitaviin kokonaisuuksiin kuin olemassa oleviinkin tiloihin. Meille ei ole väliä onko kyseessä asunto, toimisto tai mikä tahansa rakennus. Mielestämme virtuaalitodellisuus ei myöskään tarkoita kalliita ja pitkiä pilot-projekteja. Me pystymme tuomaan virtuaalitodellisuuden jokaisen käden ulottuville ja samalla tarjoamaan markkinoiden parhaan laadun. Meidän kanssa pääset vauhtiin jo heti tänään!


Mitä voimme tehdä?

Uudiskohteen VR

Pystymme viemään uudiskohteesi virtuaalitodellisuuteen laatu- ja kustannustasolla, johon muut eivät kykene. Ratkaisumme toimii samalla myös kaikilla päätelaitteilla, joten saat 360-ratkaisun myös mobiili- ja tietokonekäyttäjille!

Katso esimerkki

Valmiin kohteen VR

3D-tilaesittelyt konvertoituvat suoraan myös virtuaalitodellisuuteen. Parhaimmillaan käytössäsi on valokuvantarkka VR-ympäristö jo muutaman tunnin kuluttua kuvauksesta!

Katso esimerkki

VR messuille tai toimistolle?

Haluatko hämmästyttää VR-ratkaisulla messuilla? Tarvitsetko toimistollesi VR-showroomin? Mitä tahansa haluatkin tehdä, me osaamme suunnitella kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeisiin!

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä jo saman arkipäivän aikana.

Antamiasi henkilötietoja käytetään vain yhteydenottoon Unrealer Oy:n palveluista, joista halusit lisätietoja. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Lisätietoja: Rekisteriseloste