3D-visualisoinnit ja kuvaukset

Visualisoinnit, animaatiot ja virtuaalitodellisuus herättävät hankkeen eloon jo kauan ennen sen valmistumista. Olemme markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä uudiskohteiden visualisoinnissa.

 

Osaamisemme perustuu vuosien kokemukseen kiinteistö- ja rakennusalalta sekä jatkuvaan kiinteistömarkkinoinnin kehittämiseen. Meiltä saat nykyaikaisimmat työkalut ja tuotteet onnistuneeseen markkinointiin, oli kohde olemassa tai ei.

 

3D-visualisoinnit

Fotorealistiset, mallintamalla tuotetut 3D-visualisointikuvat rakennuksen sisätiloista ja ulkopuolelta, ovat keskeinen osa markkinointia. Korkealuokkaisilla 3D-visualisointikuvillamme esittelet kohdettasi jo ennen sen rakentamista, helpottaen tulevan tilan hahmottamista.

 

3D-visualisointikuvat luovat katsojalle mielikuvan siitä, minkälaista kohteessa olisi asua tai työskennellä. Unrealerin 3D-visualisointikuvat erottaa siitä, että ne kykenevät tilan detaljitasoisen mallinnuksen lisäksi välittämään myös tunnetta ja vangitsemaan tunnelman, joka asunnossa tai toimistossa vallitsee. Tunnelman luo oikeanlainen ja luonnollinen valaistus, inspiroiva sisustus sekä tilan parhaita puolia korostava kuvakulma. Toteutamme visualisointikuvaan lisäksi tilan aidot ikkuna- ja parvekenäkymät.

 

Sisävisualisointien lisäksi tuotamme myös ilmakuvan tai valokuvan pohjalta mallinnettuja tai täysin mallintamalla luotuja ulkotilojen 3D-visualisointeja. Informatiivisten ulkovisualisointien avulla katsoja hahmottaa tulevaisuudessa rakentuvan kohteen sijainnin sekä sen, kuinka viihtyisältä kohteen ympäristö näyttää.

VR/360

Sama tuote, kaksi nimeä. Puhuttaessa VR-kuvasta tai 360-kuvasta, tarkoitetaan tietystä pisteestä kuvattua 360 asteen näkymää, jota voi pyöritellä eri suuntiin. 360-kuva voidaan tehdä sisätilasta, ulkoa tai ilmasta. Se voidaan tehdä joko täysin mallintamalla tai mallintamalla esimerkiksi ilmakuvan päälle. 360-kuvat toimivat kaikissa eri medioissa, esimerkiksi nettisivulle upotettuna, sosiaalisen median kanavissa tai portaaleissa.

 

VR/360-visualisoinnit ovat loistava tapa näyttää koko mallinnettu tila yhdestä tai useammasta pisteestä, minkä myötä katsojalle syntyy täydellinen ja valokuvantarkka kuva tulevasta tilasta.

 

Teemme myös paljon kopterilla kuvattuja kerrosnäkymiä, joiden avulla tulevan kohteen parveke- ja ikkunänäkymät voidaan näyttää helposti kerroksittain.

 

 

3D-animaatiot

3D-animaatioksi kutsutaan videota, joka on tuotettu 3D-mallintamalla. 3D-animaation avulla herätät henkiin kohteen, jota ei ole vielä rakennettu. Satojen yksittäisten fotorealististen 3D-visualisointikuvien pohjalta laadittu animaatio mahdollistaa kohteen markkinoinnin ennen sen valmistumista tavalla, johon muut markkinointiratkaisut eivät kykene. Animaation avulla voidaan esitellä kohteen ulko- ja sisätiloja sekä ympäristöä.

 

Animaatio on ainoa tapa esitellä sijainnin, arkkitehtuurin, tunnelman, liikenneyhteydet, lähipalvelut ym. yhdellä kertaa. Animaatiossa vain mielikuvitus on rajana!

 

 

 

Cinemagraph

Cinemagraphiksi kutsutaan visualisointikuvasta animoimalla tuotettua ”liikkuvaa still-kuvaa”, jossa osa elementeistä liikkuu ja osa ei. Fiilistä luovat cinemagraphit ovat erityisen suosittuja sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa, jossa ne kiinnittävät itseensä huomion tehokkaammin kuin liikkumaton kuva.

Videotuotannot

Tuotamme laadukkaita kiinteistövideoita sekä maan tasolta että ilmasta dronella kuvattuna. Ammattimaisesti kuvattujen, tuotettujen ja editoitujen kiinteistövideoiden avulla herätät tehokkaasti asiakkaidesi kiinnostuksen kaikissa digitaalisissa medioissa. Etenkin sosiaalisessa mediassa video toimii erityisen tehokkaana kiinnostuksen herättäjänä ja konversioiden kasvattajana.

 

Videoista on nopeasti tullut olennainen osa myös kiinteistöjen markkinointia ja olemmekin ehtineet kuvata jo yli 3000 kiinteistövideota.

 

 

 

3D-pohjakuvat

Interaktiivisten 3D-pohjakuvien avulla havainnollistat huoneistopohjan tai toimiston mittasuhteita ja ominaisuuksia eri kulmista. 3D-pohjakuvien avulla haastavatkin pohjat heräävät eloon.

 

3D-pohjakuvat tehdään markkinointipohjakuvien perusteella. Huoneiston kiinteät kalusteet ja huonekalut asetetaan viitteellisesti siten, että sisustukseen ei oteta liikaa kantaa. Kuten kaikki ratkaisumme, 3D-pohjakuvat toimivat sujuvasti kaikilla päätelaitteilla.

 

 

 

Valokuvaukset

Käytämme valokuvauksissamme kiinteistövalokuvauksen huippuammattilaisia, mikä takaa korkean laadun jokaisella kuvauskerralla. Olemme keränneet asiakkaillemme parhaat kuvaajat ympäri Suomen, ja asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomen suurimmat rakennusliikkeet ja parhaat kiinteistönvälittäjät. Perinteisellä valokuvauksella on vielä merkittävä jalansija nykypäivän kiinteistömarkkinoinnissa. Olemme ehtineet kuvata jo yli 100 000 valokuvaa eri kohteista ympäri Suomen.

 

Ilmakuvaukset

Ilmakuvaus on hyvin suosittu ja monipuolinen palvelu nykypäivänä. Kuvaamme dronella ilmavideoita, still-kuvia sekä 360-kerrosnäkymiä erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin.

 

Ilmakuva

Virtuaalistailaukset

 

Virtuaalistailaus tarkoittaa asunnon tai toimiston stailaamista digitaalisesti. Toisin sanoen kalustamattomasta asunnosta otettuun valokuvaan ”istutetaan” haluttu kalustus tietokoneen avulla. Kalustettu asunto helpottaa hahmottamaan tilan mittasuhteita ja sitä, miltä kohteessa tuntuisi asua tai tehdä töitä. Kalustus voi myös toimia inspiraationlähteenä tilan oikealle sisustukselle. Huomioimme asunnon tai toimiston luonteen ja tyylin, jotta sisustus istuu tilaan luonnollisesti. Voit vaikuttaa sisustukseen itse tai voimme suunnitella sisustuksen puolestasi.

 

Virtuaalistailaus on sekä ekologinen että kustannustehokas vaihtoehto konkreettiselle stailaukselle.

 

Unrealerin virtuaalistailauksen ennen ja jälkeen -kuvat

3D-tilaesittely

 

Toimme vuonna 2014 edelläkävijänä kiinteistömarkkinoinnin mullistavat 3D-tilaesittelyt Suomen ja Euroopan markkinoille. Sittemmin 3D-tilaesittelyt ovat tehneet läpimurron kiinteistöjen markkinoinnissa ympäri maailmaa.

 

Kiinteistöalan toimijat ovat ottaneet teknologian innolla vastaan ja jaksavat yhä hämmästyä sen monipuolisista ominaisuuksista ja kustannustehokkuudesta. 3D-tilaesittely toimii sekä tietokoneella että mobiilisti ja sen saa liitettyä mille tahansa webbisivulle. 3D-tilaesittely toimii myös kaikissa suomalaisissa portaaleissa.  Meiltä löytyy kuvaajaverkosto ympäri Suomen.

 

Ota yhteyttä

    Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Kerro meille lisää ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.