Markkinointi

Mainostoimistoista poiketen keskitymme ainoastaan kiinteistöihin, joten prosessimme ja osaamisemme on kiinteistömarkkinoinnin tarpeisiin räätälöityä.

Konseptointi ja brändäys

Haluatko, että kohteesi erottuu markkinoilla? Miten kohteesi erottuu edukseen kilpailijoista? Tarvitsetko logon, visuaalisen ilmeen tai graafista suunnittelua?

 

Rakennus valmistuu itse työmaalla, mutta brändi ihmisten mielissä. Kiinteistöalalla jokainen kohde on uniikki tuote, minkä johdosta niille on tärkeää rakentaa myös uniikki identiteetti. Brändiä voidaan ajatella tunteena ja mielikuvana, joka muodostuu ostajan mieleen, kun hän ajattelee tuotetta. Kiinteistön konsepti ja brändi syntyvät monen asian summana ja suuntaa voidaan hakea esimerkiksi kohteen sijainnista, erityispiirteistä ja kohderyhmästä. Lisäksi olennaisena osana konseptin ja brändin luomista on kilpailevien hankkeiden analyysi, jotta erotutaan mikromarkkinoilla muista kohteista.

 

Kun tiedetään mitä, kenelle ja miksi myydään, pystymme rakentamaan kohderyhmiä puhuttelevan ja aktivoivan konseptin hankkeellesi. Olemme erikoistuneet nimenomaan kiinteistöjen ja rakennushankkeiden konseptointiin ja brändäykseen. Meillä on kokemus sadoista kiinteistöprojekteista ja osaamme mukauttaa brändäystarpeen hankkeen koon ja tavoitteiden mukaisesti.

 

Esimerkkejä palveluista:

– Visuaalinen ilme

– Kohteen nimi, logo ja typografia

– Ikonit ja graafinen suunnittelu

– Hankkeen kilpailija-analyysi

– Kohderyhmät ja erottautumistekijät

Markkinointi ja tuotanto

Onnistunut sisällöntuotanto ja markkinointisuunnittelu on edellytys sille että hanke näkyy ja herättää kiinnostusta markkinassa. Valitun mediamixin mukaiset kohdesivut, printtimainokset, esitteet ja display-mainonta tuotetaan ja toimitetaan laaditun konseptin mukaisesti sekä hankkeen ja kohderyhmän erityispiirteet huomioiden.

 

Vaikka kokonaisuus on laaja, jo tietyt fyysiset piirteet ja markkinaviestinnälliset toimenpiteet auttavat alkuun ja luovat ihmisille mielikuvia muodostaen tunnesiteitä brändiin. Brändin rakennuksen ensimmäiset askeleet on hyvä ottaa itse, ennen kuin muut määrittelevät niiden suunnan.

 

Mainostoimistoista poiketen keskitymme ainoastaan kiinteistöihin, joten prosessimme ja osaamisemme on kiinteistömarkkinoinnin tarpeisiin räätälöityä.

Esimerkkejä palveluista:

– Kohteen web-sivut

– Mainosmateriaalit

– Copywriting ja sisällöntuotanto

– Esitteet ja muut painotuotteet

– Sijoittajamuistio

– Kodin materiaalivalinnat

– Työmaataulut

Digitaalinen liidigenerointi

Digimarkkinoinnilla varmistetaan yhteydenottojen tasaisesti kasvava virta, kohteen brändimielikuvan kehittäminen ja tunnettuvuuden kasvu. Keskeisimmät toimenpiteet ovat sisältömarkkinointi, sosiaalinen media, verkkomainonta, hakukonemainonta ja  –optimointi. Asiantuntijamme hallitsevat modernit digimarkkinoinnin työkalut ja menetelmät joilla hankkeen kohderyhmä saadaan aktivoitua. Emme usko set-and-forget mainontaan, vaan ohjaamme mediabudjettia jatkuvasti siihen suuntaan jossa saadaan tuloksia.

 

Epäonnistunut digimarkkinointi on tuuleen huutamista, mutta onnistuessaan nykyaikaisen asuntomyynnin tärkein työkalu. Digimarkkinoinnilla varmistamme että kohde näkyy ja kuuluu siellä missä ostajat ovat – verkossa.

Esimerkkejä palveluista:

-Hakukoneoptimointi (SEO)

-Hakukonemarkkinointi (SEM)

-Kohdennettu some-markkinointi (Linkedin, Facebook, Instagram)

-Display-mainonta (Bannerit)

-Ohjelmallinen ostaminen (GDV360, Adform) 

-Sisältömarkkinointi (Blogit, uutiskirjeet) 

-Mainonnan raportointi ja optimointi

 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Kerro meille lisää ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.