Sumppari

Peab toivoi, että rakennuksesta tuotettava markkinointimateriaali tehdään puhuttelemaan kalliossa asuvia nuoria pareja ja perheitä, jotka kaipaavat päivitystä uudempiin ja tilavampiin asuntoihin. Lopulta päädyimme yhdessä ”hipsteri”-teemaan.

 

Tuotteiksi valikoitui perinteisten 3d-visualisointien lisäksi Vr/360-piste, animaatio ja teaser. 3D-visualisoinnit ulkoa ja sisältä ovat kaiken uudiskohteiden markkinoinnin peruspilareita, mutta lisänäkyvyyttä saadaan erilaisista videopätkistä ja virtuaalitodellisuuden kautta. Animaatio ja lyhyempi teaser-video esittävät tulevaa kohdetta edeten yhdessä hyväksytyn käsikirjoituksen mukaisesti.

 

Sisävisualisointeja varten suunniteltiin sisustukset kolmen erityylisen hipsteriteeman mukaisesti: ”surffari ja joogi”, ”pyöräilijä” ja ”muotoilija”.  Samalla muukin materiaali pysyi tiukasti hipsteriydessä kiinni, esimerkiksi animaatio ja sitä ennen tehty teaser keskustelevat hyvin keskenään sekä 3D-visualisointien kanssa.

 

Kokonaisen rakennuksen markkinointimateriaali rakennettiin yhteisen teeman ympärille, jolloin kokonaisuus pysyy visuaalisesti yhteneväisenä sekä selkeänä. Sosiaalisessa mediassa ja esitteissä käytetyt kuvat ovat tunnistettavia ja teema säilyy välineestä ja alustasta toiseen.

3D-visualisoinnit

VR/360-piste

Animaatio

Teaser

Ota yhteyttä