Kiinteistöjen markkinoinnin edelläkävijä

Olemme Suomen ainut toimija, joka pystyy toimittamaan kaiken kiinteistöjen markkinointiin avaimet käteen -ratkaisuna

Ota yhteyttä

Unrealer Oy

Enää tarvitset vain yhden kumppanin.

Visualisointikuva, fiiliskuva

Lyhyesti meistä

Unrealer perustettiin vuonna 2014, kun kiinteistöalan osaajien ajatukset kohtasivat Aalto-yliopiston uumenissa. Siitä lähtien olemme mullistaneet alaa ja moni tänä päivänä standardi tapa markkinoida kiinteistöjä on meidän käsialaamme. Nykyään olemmekin Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin toimija.

 

Liityimme osaksi Bo Family Groupia keväällä 2020 ja sitä myöden markkinoiden ainut valtakunnallinen kokonaisratkaisu kiinteistöjen markkinointiin. Meihin luottaa suurin osa Suomen suurimmista kiinteistöalan toimijoista, sillä meillä on ainutlaatuinen kyky palvella asiakkaitamme yhdistämällä toimialan osaamistamme ja markkinoinnin asiantuntemusta.

Meihin voit luottaa

Olemme Suomen suurin toimija ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,6M€. Lisäksi olemme olleet alusta asti kannattava ja omistajavetoinen yritys ilman ulkopuolista pääomaa. Kannattavan kasvun on mahdollistanut asiakaslähtöisyys ja toimialan syvä tuntemus, joka on toimintamme ytimessä kaikessa tekemisessä.

 

Kaikki projektinjohtajamme ovat kiinteistöalan asiantuntijoita ja siten pyrimme tuottamaan aina aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. Uskomme, että vain siten on mahdollista rakentaa kestäviä asiakassuhteita.

Toimintatapamme

Haluamme olla asiakkaillemme aito yhteistyökumppani. Olemme tuoneet alalle ainutlaatuisen yhteistyömallin, joka tekee projektihenkilöstön elämästä helppoa. Yhteistyömallimme avulla pystymme tarjoamaan huippuunsa viritettyä hintaa, laatua ja prosessitehokkuutta.

 

Ennen kaikkea meidät tunnetaan ylivertaisesta asiakaspalvelusta ja panostammekin paljon prosessikehitykseen sekä asiakaskokemuksen optimointiin. Meidän kanssamme markkinointimateriaalin tuottaminen on helppoa, ennustettavaa ja kustannustehokasta.

 

Tarvitset enää vain yhden kumppanin, sillä hoidamme kaiken puolestasi ja sekä laatumme että kustannustasomme on varmasti alan huippua. Palveluillamme on aina 100% tyytyväisyystakuu. Meille vain paras on kyllin hyvä.

Miksi Unrealer?

Mikä tekee Unrealerista uniikin ja luotettavan toimijan

Enää tarvitset vain yhden

Meiltä saa saman katon alta kaiken tarvittavan kohteen markkinointiin, minkä vuoksi enää ei ole tarvetta käyttää useita toimijoita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tunnemme rakennukset

Yrityksemme on perustettu vahvalle osaamispohjalle rakennusalalta aina työmaalta kiinteistökehitykseen, minkä vuoksi meille ei tarvitse selittää mikä on smyygi ja miten keittiön ylätäyttö täytyy rakentaa.

Vain paras on kyllin hyvä

Hinta ja laatu ovat aina olleet meidän ensimmäiset kriteerimme jokaisessa lopputuotoksessa. Asiakkaamme tietävät, että meiltä saa vain yhtä ja Suomen parasta laatua. Jatkuvalla prosessien optimoinnilla olemme onnistuneet pysymään erittäin kustannustehokkaana ratkaisuna.

Pidämme teitä kädestä

Olemme aito yhteistyökumppani ja ammattilaisemme osaavat auttaa kaikissa tarpeissa. Kokemuksemme tuoma kyky ongelmanratkaisuun helpottaa palvelemista ja asiakaspalvelu onkin yleisin saamamme kehu.

Meiltä ei lopu kaista

Olipa kyse yhden talon projektista tai kokonaisen kaupunginosan markkinoinnista, meiltä löytyy osaaminen ja resurssit. Lisäksi voimme volyymimme ansiosta kiinteää hinnoittelua, joka mahdollistaa myynnille ja markkinoinnille ennustettavuutta, kun markkinoinnin budjetointia voidaan tehdä jo aikaisessa vaiheessa.

Unrealer <3 Prosessit

Projektinjohdollamme on käytössä alan tehokkaimmat prosessit. Näin asiakkaamme välttyy aikaa ja resursseja kuluttavalta säädöltä, viivästyksiltä ja piilokustannuksilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Kerro meille lisää ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.